Pogledajte nevjerojatan gol nakon kojeg je 'pola Hrvatske diglo novce'

Već treći put zaredom Lokomotiva i Istra su odigrali napetu utakmicu za gledatelje punu preokreta. Već treći put zaredom gost je vodio na poluvremenu, da bi na kraju utakmice domaćin ipak slavio.

4.11.2014.
11:09
VOYO logo

Lokosi su tako opet došli do tri boda, a navijači Istre preko društvenih mreža napali svoje igrače zbog navodnog namještanja i čak im i prijetili fizičkim obračunom.

U dvoboju igranom u ponedjeljak popodne Istra je vodila s 2:0 golovima Radonjića i Pamića, da bi u ostatku utakmice zabijala samo jedna momčad. Do poluvremena je Rukavina smanjio, a u 49. minuti već je bilo 2:2 nakon gola Doležala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x298tj4

I onda u završnici utakmice dolazi do preokreta. Sovšić iz jedanaesterca je doveo lokose u prednost, a golman Istre je zaradio crveni karton jer je hrvačkim zahvatom srušio igrača Lokomotive u kaznenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolar je zaključio pobjedu nevjerojatnim golom u posljednjoj minuti. Kako je Istra napravila tri izmjene, na gol nakon isključenja je morao igrač Ivan Graf, koji je udarac prvobitno obranio, ali je lopta na komičan način ušla u mrežu...

Inače, uoči susreta kladioničarski forumi su brujali o mogućnosti novog prijelaza i mogućoj zaradi, a nakon utakmice su društvene mreže zasuli komentari kao što je ovaj:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pola Hrvatske je danas diglo novce na ovoj utakmici!', samo je jedan od komentara zadovoljnih kladitelja na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo