IMA PLAN / Mbappé prvi put odgovorio na pitanje o svojem novom klubu

Image
Foto: Profimedia

Mbappé je profesionalnu karijeru počeo u Monacu, a u PSG se preselio tijekom 2017. godine

14.5.2024.
11:33
Profimedia
VOYO logo

 Kylian Mbappé službeno je prošloga tjedna potvrdio odlazak iz PSG-a nakon sedam godina.

Image
NAKON SEDAM GODINA /

Mbappé javno objavio da odlazi iz PSG-a! Romano: 'Ide u Real Madrid'

Image
NAKON SEDAM GODINA /

Mbappé javno objavio da odlazi iz PSG-a! Romano: 'Ide u Real Madrid'

"Igram svoju posljednju sezonu u PSG-u. Neću produljiti ugovor i za nekoliko tjedana ću okončati svoju avanturu u Parizu“, rekao je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S 27 pogodaka najbolji strijelac francuske Ligue 1 gotovo sigurno će karijeru nastaviti u madridskom Realu, a tijekom prošlog tjedna s PSG-om je ispisao novi poraz u Ligi prvaka gdje je tek jednom igrao u finalu i bio poražen od Bayerna 2020. godine. Ovaj put je PSG, koji je obranio naslov francuskog prvaka, u polufinalu elitne Lige prvaka ispao od dortmundske Borussije.

Mbappé u objavi u kojoj je potvrdio da odlazi iz PSG-a nije rekao u kojem će klubu nastaviti karijeru, već samo da napušta Francusku, no javna je tajna da će potpisati za Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak navečer Mbappé je primio nagradu za najboljeg igrača francuske lige, a na ceremoniji je prvi put odgovorio na pitanje o svojem novom klubu, no opet nije dao konkretan odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve u svoje vrijeme. Trenutačno, samo napuštam PSG. Kada je riječ o ostalom, možda sada nije trenutak. To nije tema trenutačno", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappé je profesionalnu karijeru počeo u Monacu, a u PSG se preselio tijekom 2017. godine. Ukupno je u francuskoj Ligue 1 odigrao 178 utakmica za parišku momčad te postigao 162 pogotka. Za francusku reprezentaciju, s kojom je 2018. godine postao svjetski prvak, a četiri godine svjetski doprvak, odigrao je 77 utakmica uz 46 golova.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo