YOU'LL NEVER WALK ALONE: Nikola Kalinić bi uskoro ovo mogao slušati pred početak svake domaće utakmice

Image

Izglednim se čini da će najbolji strijelac njemačkog nogometnog prvenstva sljedeće godine promijeniti ligu, a time i znatno oslabiti svoju dortmundsku Borussiju.

30.1.2017.
9:08
VOYO logo

Napadač nogometne reprezentacije Gabona već je dulje vrijeme udarna igla Borussijinog sastava, a podatak o stotinu postignutih golova u 166 utakmica odigranih za klub otkriva i zašto je tome tako. Nakon što je prošlu sezonu završio s 39 postignutih golova (u 49 utakmica) pojačani su napisi o tome kako će Aubameyang presliti u madridski Real, a budući da i ove sezone nastavlja tamo gdje je stao (20 golova u 23 utakmice) oni su i dalje aktualni.

Sve to, čini se izglednim, razdvaja igrača i klub i pravo je pitanje tko će ga zamijeniti kada napravi transfer iz snova. Njemački izvori, pozivajući se na napisano na portalu Viola-News, tvrde da je jedan od kandidata Nikola Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Fiorentine i hrvatske nogometne reprezentacije nedavno je odbio prelazak u Kinu, no zov ovog velikana teško bi mogao odbiti. Kalinić je u ovoj sezoni na 14 postignutih golova iz 28 odigranih utakmica, a da bi za velik novac mogao napustiti redove toskanskog kluba potvrđeno je nedavno na primjeru kineskog kluba. Proda li Dortmund Aubameyanga u Real Madrid, novca će sigurno biti za ponudu Fiorentini...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo