Potez Bayernove zvijezde koji je privukao pozornost!

Iza Arjena Robbena zaista je impresivna nogometna karijera u kojoj je igrao za neke od najvećih svjetskih klubova i u kojoj je osvojio brojne trofeje.

29.9.2014.
16:48
VOYO logo

Nebrojeni broj puta gledatelji su svjedočili Robbenovoj nevoljkosti da doda loptu suigraču u izglednoj gol-prilici premda se ovaj nalazio u boljoj poziciji, a posvjedočio je tome osobno i Mario Mandžukić.

Spomenutu percepciju Robbena od strane navijača zasigurno će dodatno podgrijati najnovija vijest koja kaže da nizozemski as namjerava izgraditi muzej. Hvale vrijedan čin, pomislio bi čovjek u prvi mah, ali riječ je o muzeju koji će posvetiti nikome drugome nego samome sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkako smo se ja i supruga skrasili u kući iz koje se više ne namjeravamo seliti, stalno sanjam o tome da skupim sve svoje stvari i izgradim privatni muzej. On će biti za mene, moju obitelj i bliske prijatelje", rekao je Robben za Sport Bild i tako kvalitetno promovirao svoj novi projekt.

//www.youtube.com/embed/BgyyFih6cSo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam toliko suvenira, dresova drugih igrača. Zadržao sam loptu iz finala Lige prvaka 2013. Imam i kopačke koje sam nosio na europskim i svjetskim prvenstvima. Ideja je sve skupiti zajedno kako se ništa ne bi izgubilo", dodao je nizozemski 30-godišnji reprezentativac.

Bivši igrač Groningena, PSV-a, Chelseaja i Real Madrida, a aktualni član Bayerna zaista se može trofejima u bilo kojoj ligi u kojoj je igrao, od Eredivisie, preko Premiershipa, Primere do Bundeslige. No ideja o pokretanju muzeja koji će uzdizati njega samoga i to za vrijeme njegove aktivne igračke karijere teško da će brzonogom Nizozemcu donijeti simpatije nogometne javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo