CASILLAS POPUT RAMBA: / Je li ovom objavom na Twitteru legendarni Španjolac poručio da je kraj?!

Image
Foto: AFP

Ispadanje u osmini finala Europskog prvenstva i kraj snova o obrani naslova, značili su i vjerojatni završetak reprezentativne karijere za legendarnog španjolskog vratara i kapetana Ikera Casillasa

29.6.2016.
11:48
AFP
VOYO logo

Nakon poraza od Italije (0-2) 35-godišnji Casillas je dao naslutiti da je vrijeme za oproštaj od reprezentacije za koju je odigrao čak 167 utakmica, što ga čini europskim rekorderom. Na Euru u Francuskoj ipak je mjesto među vratnicama prepustio Davidu de Gei, a on je sve četiri utakmice odgledao s klupe.

'Neka nas naša zemlja voli...'

S obzirom da više nije u prvom planu, Casillas je shvatio da više nema što tražiti u nacionalnoj momčadi s kojom je osvojio jedan svjetski i dva europska naslova prvaka. Iako još uvijek nije službeno potvrdio oproštaj, njegova objava na Twitteru sugerira da je donio odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalio je navijačima i otkrio da je ponosan na njihovu podršku, te uz tu poruku objavio isječak iz drugog dijela Ramba u kojem Sylvester Stallone govori kako želi samo jednu stvar - ' da nas naša zemlja voli kao što mi volimo nju'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo