NEMA ZIME ZA ESKIME / Drukeri Hajduka zapeli u snježnom kaosu na putu prema Zagrebu: Nećete vjerovati što su potom napravili

Image
Foto: Screenshot

Torcidaši bez majica na velikoj hladnoći. Grijala ih ljubav prema Hajduku i alkohol, ali i dobra atmosfera unatoč snježnim nevoljama koje su ih snašle

27.2.2023.
7:29
Screenshot
VOYO logo

U najvećem derbiju hrvatskog nogometa Dinamo je jučer poslijepodne, na stadionu Maksimir pred 14.000 gledatelja u susretu 23. kola HNL-a, pobijedio Hajduk a 4-0 pobjegavši najbližem pratitelju na čak 11 bodova prednosti.

Image
PLAVI PAKAO /

Ruže su crvene, baklje su skrivene: Pogledajte kako su Boysi zapalili Sjever

Image
PLAVI PAKAO /

Ruže su crvene, baklje su skrivene: Pogledajte kako su Boysi zapalili Sjever

Bio je to treći prvenstveni ogled ove dvije momčadi u aktualnoj sezoni. Prvi je završio 4-1 pobjedom Dinama u Zagrebu, a drugi u Splitu rezultatom 1-1. Ovoga puta "Modri" su slavili sa 4-0 ostvarivši najuvjerljviju pobjedu u derbiju od kolovoza 2016. kada su također slavili sa 4-0. Strijelci su bili Arijan Ademi (8), Martin Baturina (10) i Luka Ivanušec (38, 64). Torcida je u velikom broju krenula prema Zagrebu, ali velik njihov broj ipak je ostao u snježnjoj mećavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedini navijači Hajduka su prije utakmice slavili i veselili se na snijegom zatrpanoj autocesti a sve je nekako podsjetilo na stari bezvremenski hrvatski film Vlak u snijegu, samo što su ovog puta u pitanju bili automobili i kombiji. Na hrvatskim cestama, posebno na cestama prema Dalmaciji, stanje je i dalje kaotično i brojni navijači i vozači koji su krenuli prema Dalmaciji 'zapeli' su u velikoj mećavi u Lici.

Tamo je su za njih organizirana prihvatlišta. Nekoliko navijača Hajduka prije utakmice stalo je na zatrpanu autocestu te su pjevali i veselili se, a vrijedi napomenuti da su na velikoj hladnoći bili bez majica. No, kako se ono kaže - nema zime za Eskime. Veseli navijači Hajduka, podgrijani alkoholom i ljubavlju prema Bijelima, izašli su iz svojih vozila i napravili show ispred ralice. Pogledajte dolje kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo