SPASIO KLUB OD KATASTROFE PA SE POSVE OTVORIO: / 'Hrvatski su suci najgori'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Cedevitin Amerikanac bio je prilično otvoren kada je pričao o hrvatskim sucima

22.5.2019.
10:31
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Cibona i Cedevita u srijedu će od 20.30 otvoriti finalnu seriju za prvaka Hrvatske. Prve dvije igrat će se u Draženovu domu nakon kojeg serija seli u Dom sportova, a igra se prvi put do četiri pobjede.

"To je finale i moramo izaći na teren i igrati čvrsto. Sve ovisi o nama. Moramo odraditi stvari u obrani i u napadu i onda bismo trebali doći do naslova", poručio je Jacob Pullen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Svaka utakmica ovisi o tome kako igramo. Svaka je serija teška i nitko ne odustaje. Protiv Zadra mi smo imali vodstvo 2-0, potom su Zadrani pobijedili u dvije utakmice, a onda smo mi došli do pobjede u posljednjoj utakmici."

Upravo njegovom zaslugom jer da ona trica s osam metara gotovo sa sirenom nije ušla, to bi za Cedevitu bila katastrofa. Kao što su za njega i - hrvatski suci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da nije dobro pričati o sucima i inače to ne volim raditi, ali kroz proteklih nekoliko tjedana shvatio sam da Cedevita u Hrvatskoj ima prilično loš tretman kod sudaca. Nama Amerikancima inače nije lako u Europi jer često sa sucima izvlačimo deblji kraj, ali suci u Hrvatskoj definitivno su najgori", završio je najbolji Cedevitin igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike