PODBACIO I IRVING / Dončićev Dallas izgubio, Oklahoma izjednačila: Luka se ispromašivao i postao tragičar

Image
Foto: Profimedia

Oklahomu je predvodio Shai Gilgeous-Alexander koji je zabio 22 od svoja 34 koša u drugom poluvremenu

14.5.2024.
7:18
Profimedia
VOYO logo

Oklahoma City Thunder je pobijedio Dallas Maverickse 100:96 i izjednačio u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige na 2-2.

Image
LUDA NOĆ /

Sjajni Jokić briljirao i spasio Denver, prvaci se izvukli

Image
LUDA NOĆ /

Sjajni Jokić briljirao i spasio Denver, prvaci se izvukli

Oklahomu je predvodio Shai Gilgeous-Alexander koji je zabio 22 od svoja 34 koša u utakmici u drugom poluvremenu. Chet Holmgren je utakmicu završio s 18 koševa, devet skokova i četiri blokade, Luguentz Dort je ubacio 17 koševa, a Jalen Williams 14 koševa i devet skokova za Oklahoma City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

P.J. Washington predvodio je Dallas s 21 poenom i 12 skokova. Luka Dončić ubacio je 18 koševa uz 12 skokova i 10 asistencija, ali uz katastrofalan šut iz igre (6/20). Derrick Jones Jr. je ubacio 17 poena, a Daniel Gafford 10 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dončić je u samoj završnici imao priliku za izjednačenje na liniji slobodnih bacanja, ali promašio je, a nakon njega je u posljednjim sekundama Gilgeous-Alexander osigurao pobjedu Thunderu. Uz Dončića, podbacila je druga velika zvijezda Dallasa, Kyrie Irving koji je ubacio samo devet poena uz šut iz igre 4/11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peta utakmica u seriji igrat će se u srijedu u Oklahomi.

Košarkaši Boston Celticsa korak su do plasmana u finale Istočne konferencije NBA lige nakon što su u Clevelandu porazili Cavalierse sa 109-102 i poveli sa 3-1 u seriji na četiri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu meč loptu za ulaz u konferencijsko finale, u kojem će igrati protiv pobjednika susreta Indiana - New York, Boston će imati za dva dana u svom TD Gardenu.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo