A, BOGAMI, I ON NJIH! / Killersi tuže bivšeg menadžera

Image

Popularni kvartet iz Las Vegasa našao se u središtu sudske parnice "teške" više od 10 milijuna dolara.

24.2.2009.
17:12
VOYO logo

Pop-rock "ubojice" iz Las Vegasa podigle su tužbu protiv svog bivšeg menadžera Bradena Merricka na sudu svog rodnog grada. 

U njoj se zahtijeva nadoknada štete za višemilijunsku štetu koju im je Merrick načinio "neodgovornim i neučinkovitim radom". Uvršetn je i popis njegovih prropusta među kojima su deseci otkazanih koncerata, prekasno nabavljanje viza za članove prateće ekipe Killersa, nekoliko upropaštenih europskih promocija i gubitak zarade od prodaje majica  i ostalih suvenira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o odgovoru na tužbu kojom Merrick od benda i svog nasljednika zahtijeva 16 milijuna dolara jer su ga otpustili bez poštivanja svih točaka ugovora. Također, optužio ih je da mu nisu isplatili dio tantijema od prodaje i emitiranja albuma "Hot Fuss" i "Sam's Town". Zanimljivo, u posljednjim medijskim istupima nazvao je Brandona Flowersa i ostale "ubojice" izmanipuliranima i za sve okrivio njihov sadašnji menadžment.

Što se glazbe, pak, tiče, Killersi se trenutno nalaze na turneji kojom promoviraju uspješan prošlogodišnji album "Day & Age". Većina koncerata rasprodana je u samo nekoliko sati pa ako i izgube na sudu Merricka će imati čime isplatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo