TO JE 'SAMO' NOGOMET / Tudorova poruka Mamiću i svima: 'Spustimo tenzije!'

Nakon što je svojim izjavama po završetku utakmice sa Slaven Belupom u Koprivnici izazvao burnu reakciju Dinamovog šefa Zdravka Mamića, trener Hajduka Igor Tudor je uoči novog prvenstvenog kola pozvao na smirivanje strasti.

8.11.2013.
16:11
VOYO logo

"Izvana može izgledati da je tjedan bio turbulentan zbog drugih stvari, no mi smo bili isključivo koncentirani na rad...", naglasio je strateg splitske momčadi te dodao:

"Sve te stvari me zanimaju vrlo malo, sve te stvari koje su se događale protekli tjedan, ja sam o njima razmišljao 1 posto. Ostalih 99 posto sam bio koncentiran na svoj trenerski posao i na onih 90 minuta što nas čekaju protiv Istre".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirajući buru koju je podignuo svojim izjavama o suđenju nakon remija u Koprivnici (3:3), te žestoku reakciju Zdravka Mamić, Hajdukov trener je smireno poručio:

"To je sastavni dio nogometa, to se događa u svim ligama, Italiji ili Španjolskoj, to nije nešto što se kod nas događa, a vani se ne događa. Znači, ja želim pozvati sve, od mene prvoga do vas novinara, da spustimo svi zajedno tenzije. Ipak se bavimo sportom, bez obzira što je nogometa nekad više od sporta", zaključio je Igor Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo