bizarna oklada / 'Tko pobijedi u derbiju, dobit će konja!'

Image

Uoči subotnjeg derbija Bundeslige između HSV-a i Wedera pažnju njemačke javnosti privukla je neobična oklada peruanskih napadača Paola Guerrera i Claudia Pizarra koji će se naći na suprotnim stranama.

16.2.2012.
20:30
VOYO logo

Napadač HSV-a Paolo Guerrero ponudio je Claudiu Pizarru, koji igra u Werderu, neobičnu okladu. Naime, tko pobijedi u subotnjem srazu njihovih klubova u Bundesligi, dobit će konja.

Malo je poznato kako se perunaski napadači u domovini bave uzgojem konja. Njihovi miljenici nastupaju na raznim utrkama, a Pizarrova ergela za sada postiže bolje rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je naša interna šala. Očekuje nas teška utakmica. HSV je veliki suparnik, a utakmice protiv njih uvijek su pune tenzija," kazao je Pizarro.

Guerrero i Pizarro veliki su prijatelji, a zanimljivo upoznali su se u Njemačkoj prije deset godina dok su obojica igrala za Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSV i Werder su susjedi i veliki rivali, a njihove utakmice prepune su tenzije. Posebice nakon 1982. godine kada je u sukobu navijača poginuo jedan mladić iz Bremena.

Do sada su odigrana 139 'Nordderbyja'. Werder je slavio 50 puta, HSV ima dvije pobjede manje, a 41 susret je završio bez pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo