TRENUTAK GENIJALNOSTI ŠVICARSKOG MAESTRA: / Federer oborio s nogu ovom majstorijom, Čilić je bio potpuno nemoćan

Image
28.1.2018.
13:09
VOYO logo

Vrhunski potezi dvojice tenisača u finalu Australian Opena

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić dao je sve od sebe, odveo Rogera Federera do pet setova, ali više nije mogao. Gledatelji su mogli vidjeti nekoliko briljatnih poena, a jedan od najboljih djelo je švicarskog majstora koji je jednu duboku Čilićevu loptu fenomenalno pogodio u polu-voleju s osnovne linije te poentirao.

ČILIĆ U DRAMATIČNOM MEČU IZGUBIO FINALE AUSTRALIAN OPENA: Najbolji tenisač svih vremena Federer svladao Marina nakon borbe u pet setova!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč pun uzbudljivih trenutaka i preokreta mogla je vidjeti publika u Melbourneu, ali nažalost po hrvatske navijače kao pobjednik izašao je sjajni Švicarac kojemu je deveta pobjeda nad Čilićem u njihovom desetom dvoboju donijela 20. Grand Slam trofej u 30 finala na najvećim turnirima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EMOTIVNI ČILIĆ NAKON PORAZA U FINALU: ‘Bilo je to čudesno putovanje, mogla su to biti moja dva najbolja tjedna u životu…’

Švicarac je osvojio šesti na Australian Openu, čime se izjednačio s Novakom Đokovićem i legendarnim Australcem Royom Emersonom, koji su do sada bili najuspješniji tenisači u povijesti Australian Opena sa po šest naslova svaki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federer je uz 2000 ATP bodova osvojio i novčanu nagradu od 4 milijuna australskih dolara, dok je Marin Čilić ostao na 2 milijuna australskih dolara i 1200 bodova zarađenih plasmanom u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FEDERER U SUZAMA: Genijalni švicarski tenisač skratio pobjednički govor, emocije mu nisu dopustile da kaže puno toga

Pogledajte najbolje trenutke australskog finala!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo