ĐOKOVIĆ GA POMEO / Kad nešto ovako Španjolac izjavi onda znate kako stvari stoje: ' Svaka čast Novaku, dao sam maksimum, ali...'

Image
Foto: Profimedia

Nadal i Đoković do sada su odigrali 58 mečeva, a Đoković u pobjedama sada vodi s 30-28

12.6.2021.
8:11
Profimedia
VOYO logo

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković plasirao se u finale Roland Garrosa u Parizu pobijedivši u teniskom klasiku Rafaela Nadala u četiri seta i nakon četiri sata velike borbe s 3-6, 6-3, 7-6 (4), 6-2. Srbin je nanio 13-ostrukom pobjedniku Nadalu tek treći poraz od 2005. godine na Roland Garrosu, a obistinila su se predviđanja da Đoković Nadala može svladati puno lakše u polufinalu negoli u finalu ovog turnira.

Image
PAD KRALJA ZEMLJE /

Đoković u epskom meču srušio Nadala i plasirao se u finale Roland Garrosa

Image
PAD KRALJA ZEMLJE /

Đoković u epskom meču srušio Nadala i plasirao se u finale Roland Garrosa

"Ovo je bio jako poseban meč za mene. Stvarno fenomenalna atmosfera, najbolji meč koji sam igrao na centralnom terenu na Roland Garrosu. Ovo je jedan od top tri meča koje sam odigrao i koji će se pamtiti cijelog života. I moje je zadovoljstvo odigrati protiv Rafe jedan ovakav meč. I ovo je sigurno jedan od najvećih mečeva koje smo igrali u Parizu. I jedan od mečeva u sjajnoj atmosferi a nevjerojatnom energijom s tribina. Za navijače i jednog i drugog igrača... Sve je bilo fantastično", rekao je Novak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

"Jako je teško pronaći riječi da se opiše kako je posebno igrati s Rafom ovdje. Teško je objasniti i koliki je pritisak igrati s Rafom ovdje. A pritisak je privilegija. Želim unaprijediti svoj karakter, da se unaprijedim kao osoba, naravno i u tenisu...", dodao je Đoković.

Ludi poeni

"Bilo je stvarno ludih poena. Ako želite da pobijedite, ne možete raditi velike greške. Svaka čast Novaku, dao sam maksimum, ali nije bilo šanse", rekao je Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A na ovom meču, za razliku od onog četvrtfinalnog Đokovića i Berrettinija publika je mogla ostati do kraja na tribinama. Naime, u Francuskoj je zbog pandemije od 23 na snazi policijski sat pa su tijekom tog meča morali otići ranije svojim kućama.

No, tamošnje vlasti i organizatori ovo polufinale nisu željeli pokvariti pa je u trenutku kad je sutkinja Eva Asderaki objavila da gledatelji mogu ostati nastao delirij na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo