PROŠLE GODINE OSVOJIO ROLAND GARROS, A SADA RADI U DUĆANU: / 'Punim police kobasicama i sirom. Uskočim i kao zaštitar'

Image
Foto: Profimedia

'Već nekoliko tjedana radim u supermarketu za 450 eura'

26.4.2020.
20:04
Profimedia
VOYO logo

Njemački tenisač Kevin Krawietz (28), koji je prošle godine sa sunarodnjakom Andreasom Miesom (29) senzacionalno osvojio Roland Garros, zbog krize s koronavirusom radi u supermarketu kako bi pomogao zajednici.

"Već nekoliko tjedana radim u supermarketu za 450 eura. Punio sam police kobasicama i sirom, klasificirao proizvode, dezinficirao kolica i čak radio kao zaštitar na ulazu," kazao je Krawietz za Der Spiegel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Andreas Mies and Kevin Krawietz (GER) Dubai Duty Free ATP Championship, Tennis, United Arab Emirates - 26 Feb 2020, Image: 501260039, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Juergen Hasenkopf / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedan njegov prijatelj rekao mu je o nestašici osoblja u jednom munchenskom supermarketu, pa se odlučio javiti kako bi pomogao svom gradu.

"Neko vrijeme sam planirao raditi običan posao, a koronavirus mi je dao priliku da to i ostvarim," rekao je dodavši: "Na ovaj način učim se dodatnoj zahvalnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krawietz je prošle godine u paru s Miesom osvojio Roland Garros i trenutačno je 13. tenisač svijeta u konkurenciji parova.

"Treniram tri ili četiri puta tjedno i čekam nastavak sezone," dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo