NOVI DEBAKL NEKADA NAJBOLJEG HRVATSKOG TENISAČA: / Marin Čilić iznenađujuće lako i bez otpora ispao u prvom kolu Australian Opena

Image
Foto: Profimedia

Hrvat je imao priliku u trećem setu pri rezultatu 5:3 vratiti se u meč, ali to je također propustio

8.2.2021.
11:00
Profimedia
VOYO logo

Još donedavno bio je najbolji hrvatski tenisač i član najbolje petorke prema ATP ljestvici, a danas je na 43. mjestu liste i niže debakl za debaklom. Naš tenisač, Marin Čilić, ispao je s prvog ovogodišnjeg Grand slama, Australian Opena, već u prvom kolu.

Svladao ga je bez previše muke i otpora, 16. igrač svijeta, Grigor Dimitrov i to rezultatom 6:4, 6:2, 7:6, a Hrvat je imao priliku u trećem setu pri rezultatu 5:3 vratiti se u meč, ali to je također propustio i Bugar ga je do kraja lako svladao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Croatia's Marin Cilic reacts after a point against Canada's Milos Raonic during their men's singles match on day seven of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 26, 2020.,Image: 494797817, License: Rights-managed, Restrictions: IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE, Model Release: no

Čiliću je ovo drugi debakl u kratkom periodu jer nedavno je uspio ispasti iz prvog kola Murray River Opena u Melbourneu, a tamo ga je izbacio Jeremy Chardy, 66. igrač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo