KARLOVIĆ POBJEDIO U VELIKOM STILU: / Izgubio 10 poena na servis

Image
Foto: AFP
10.8.2015.
23:19
AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u 2. kolo velikog ATP turnira u Montrealu, on je u 1. kolu nadigrao Poljaka Jerzyja Janowicza sa 6-4, 7-6 (6) nakon sat i 20 minuta igre.

Karlović je do pobjede u prvom međusobnom susretu protiv Janowicza stigao i uz prilično dozu pomoći suparnika. Do jedinog "breaka" u meču Karlović je stigao nakon dvostruke servis pogreške Janowicza kod rezultata 3-3 u prvom setu. Bila je to četvrta "break-lopta" Karlovića, nakon što je propustio dvije u prvoj igri susreta, te još jednu kod rezultata 3-3.

U drugom kolu Raonić

U drugom setu Janowicz u svih šest svojih servis-gemova nije izgubio niti jedan poen, ali je u "tie-breaku" izgubio čak četiri poena na svom početnom udarcu, a od toga su dvije bile dvostruke servis pogreške. Karlović je u odlučujućoj igri poveo sa 6-2 i stigao do četiri vezane meč-lopte, no niti jednu nije iskoristio, samo da bi Janowicz nakon što je poravnao na 6-6 napravio novu "duplu" i ponudio petu meč-loptu našem igraču. Tada je Karlović uspio zaključiti susret servis winnerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno je Karlović tijekom meča odservirao 18 asova, te je izgubio samo 10 poena na svom servisu, a Janowicz je u samo u jednom gemu uspio osvojiti više od jednog poena, dva u šestoj igri prvog seta.

U 2. kolu Karlović će igrati protiv Kanađanina Miloša Raonića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo