ĐOKOVIĆ RIJEŠIO MISTERIJ: / Svjetski broj jedan ispričao što stoji iza neobičnog poteza o kojem bruji teniski svijet

Image
Foto: Profimedia

Ušao je u raspravu s nekim iz publike, stiglo je pojašnjenje

30.9.2020.
8:30
Profimedia
VOYO logo

Srpski tenisač NovakĐoković slavio je sa 6:0, 6:2, 6:3 u prvom kolu Roland Garrosa protiv švedskog tenisača MikaelaYmera. Ovaj meč obilježio je neobičan Đokovićev potez sedmog gema trećeg seta kada je ušao u raspravu s nekim iz publike. Nakon što je osvojio gem poslao mu je poljubac, a kad je išao sjesti na klupu ispalio je:

“Mene si našao zaj*bavati”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar Rohan Alvares, koji izvještava za Times of India, napisao je na Twitteru da je riječ o navijaču Rogera Federera.

Image
Foto: Profimedia

Novak Djokovic during the press conference Summer Adria Tennis Tour, Novak Tennis Center, Belgrade, Serbia - 12 Jun 2020,Image: 530813830, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Zanimljiv trenutak na terenu. Poslije izgubljenog poena Đoković je oštro pogledao u pravcu publike. Potom je dobio gem i sarkastično je poslao poljubac navijaču koji je, kako kaže komentator, izgleda navijač Federera sudeći po majici koju nosi", napisao je indijski novinar Rohan Alvares na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je pak poslije meča prokomentirao ovu situaciju.

“To je moj prijatelj iz djetinjstva, poslao sam mu poljubac kad sam osvojio gem. Bilo ga je lijepo vidjeti”, pojasnio je svjetski broj jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roland Garros možete pratiti na Eurosportu u sklopu PLAY Premium proširenog paketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo