ĐOKOVIĆ JE SADA IPAK MALO PRETJERAO? / Novak poslao niz zahtjeva organizatorima Australian Opena. Sve su ih odbili

Image
Foto: Profimedia

Đoković je, kao predsjednik Udruženja profesionalnih tenisača, u ime svojih štićenika poslao niz zahtjeva organizatoru

18.1.2021.
18:04
Profimedia
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković, poslao je u nedjelju organizatorima Australian Opena niz zahtjeva za sve tenisače i tenisačice, ali već u ponedjeljak dobio je odbijenicu australskih vlasti.

Mjere koje će Australci provoditi na Australian Openu doista su rigorozne. Svi tenisači i tenisačice koji su putovali čarterom uz Los Angelesa u Melbourne moraju u dvotjednu karantenu jer su otkrivena dva slučaja zaraze na tim letovima, a prvi čovjek AO-a, Craig Tilley rekao je kako odgode neće biti, iako je ogroman broj tenisača u izolaciji i ne smije napustiti svoju sobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Serbia's Novak Djokovic serves to Croatia's Borna Coric during the Erste Bank Open ATP tennis tournament in Vienna, on October 28, 2020.,Image: 566057161, License: Rights-managed, Restrictions: Austria OUT SOUTH TYROL OUT, Model Release: no

Niz zahtjeva

Đoković je, kao predsjednik Udruženja profesionalnih tenisača, u ime svojih štićenika poslao niz zahtjeva organizatoru. Zatražio je fitness i trening-opremu u svim sobama. Zatražio je poseban režim prehrane za sve, prema njihovim potrebama. Tražio je smanjenje broja dana u izolaciji za 47 tenisača, uz više testova koji će potvrditi jesu li negativni.

Nadalje, tražio je dozvolu za posjete trenera ili kondicijskih trenera, koji su prošli test na koronu. U slučaju da je trener negativan, traži i to da trener onda bude sa svojim tenisačem na istom katu hotela. I na koncu tražio je prebacivanje što većeg broja tenisača iz hotela u privatne kuće s terenima za trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve zahtjeve koje je Đoković tražio, australska je vlast odbila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo