Duvnjak se priključio, a Goluža napravio rez!

Hrvatska muška reprezentacija odradila je prvi dio priprema pred Svjetsko prvenstvo.

30.12.2014.
18:22
VOYO logo

"Nakon prvog ciklus priprema otpali su Lovro Šprem i Mario Vuglač, ali će oni i dalje biti na čekanju, naime, i dalje će trenirati za slučaj da ih naknadno pozovemo. Domagoj Duvnjak priključio se reprezentaciji te je odradio jedan trening na kojem je sve prošlo dobro", kazao je izbornik Goluža i nastavio:

"Pripreme su prošle vrlo dobro iako nas vrijeme nije poslužilo kako smo očekivali. Nismo mogli vani trenirati zbog kiše i hladnoće stoga smo to kompenzirali trčanjem u dvorani. Uglavnom, napravili smo sve što smo planirali i što smo dogovorili za prvi dio priprema. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako donosi službena stranica HRS-a, Goluža je najavio drugu fazu priprema koja počinje 2. siječnja kada će se reprezentativci okupiti ispred Hotela Panorama u Zagrebu u 9 sati od kuda će ponovno krenuti put Umaga. Druga faza priprema trajat će sve do 12. siječnja, a dan kasnije reprezentacija putuje za Katar. U sklopu završnih priprema Hrvatska će odigrati i dvije pripremne utakmice sa Srbijom, 9. i 10. siječnja, u Umagu i Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo