'Nisam ga ubila! Sve sam uvjerenija u tu činjenicu'

Marija Milić, crnogorska rukometašica koja je optužena za ubojstvo potpredsjednika FK Rudara Radmila Mitrovića, pred sudom je ipak negirala umiješanost u stravičan zločin.

29.10.2012.
11:32
VOYO logo

"Nisam ubila Radmila Mitrovića. Kako vrijeme prolazi, sve sam uvjerenija u tu činjenicu", rekla je na suđenju 20-godišnja rukometašica. Iako je pred tužiteljem priznala zločin, na suđenju ga je ipak negirala pod izlikom da je tijekom priznanja bila potpuno izgubljena osoba.

Radmilo Mitrović (49) ubijen je 29. travnja u ranim jutarnjim satima u iznajmljenom stanu u naselju Zagorič. Tog su jutra susjedi pozvali policiju jer su iz stana čuli svađu, Mitrović je pronađen u teškom stanju, s ubodnom ranom u predjelu vrata, a u njegovom je društvu bila Marija Milić. Prevezen je u bolnicu, gdje je ipak podlegao ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je pred tužiteljem rekla da ga je upravo ona ubola nožem u vrat, na suđenju se ipak dogodio preokret. Milić, koja je s preminulim bila u ljubavnoj vezi, istaknula je:

"Ne sjećam se što se dogodilo. Ne sjećam se nikakvih detalja. Nikada nisam konzumirala droge, ali mislim da mi je netko te noći nešto stavio u piće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je istaknula da je popila koktel i 12 rakija naiskap, prenosi srpski portal trojka.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo