Počinje za tri dana / Hrvatske rukometašice spremne su za Europsko prvenstvo, a čeka ih jedna od najtežih skupina

Nakon teških kvalifikacija u kojima su se izborile za Euro kraj jake Norveške za ovu reprezentaciju nema nemoguće misije

28.11.2018.
19:30
VOYO logo

Sjajna sportska 2018. do kraja godine može postati još bolja. Jer za četiri dana počinje još jedno veliko natjecanje - europsko prvenstvo za rukometašice. Hrvatice su smještene u tešku skupinu, ali kombinacija iskusnog izbornika i mlade reprezentacije mogla bi biti dobitna. 

Bruse se posljednji detalji jer u subotu kreće Europsko prvenstvo. Pomlađena i bez nekoliko važnih igračica ali s vjerom da Hrvatska na EURU u Francuskoj može napraviti dobar rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da se jako dobro spremamo idemo iz treninga u trening sve jače  dižemo formu mislim da ćemo bit jako dobro spremne na Europsko prvenstvo jako smo zadovoljne", rekla je naša reprezentativka Marina Glavan.

Posljednja provjera uoči Europskog prvenstva prošla je odlično. Hrvatske rukometašice završile su druge na pripremnom turniru u Češkoj. Pobijedile su Švicarsku i Slovačku, a poražene su od Češke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je na refule, odigrali smo tri odlična i dva jako loša. Moramo promijeniti, ući pripremljeni u utakmice. Ne možeš loviti razliku, mi moramo igrati na malo golova...", rekao je izbornik naše reprezentacije Nenad Šoštarić.

Na Europskom prvenstvu ih čekaju puno teži ispiti i jedna od najtežih skupina. Otvaranje sa Španjolskom, a potom slijedi Mađarska i za kraj grupne faze - aktualne europske srebrne - Nizozemke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve tri su ekipe koje igraju brzo kreću se zahtjevne su utakmice mislim da smo taj dio podigli", rekao je izbornik Nenad Šoštarić.

"Skupina je izuzetno teška možda i najteža neće biti ni jednu utakmicu nimalo lako mislim da čvrstom obranom možemo doći do bodova", rekla je naša rukometašica Selena Milošević

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon teških kvalifikacija u kojima su se izborile za Euro kraj jake Norveške za ovu reprezentaciju nema nemoguće misije.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo