Zagrebaše čeka 'pakao': 'Tenzije će biti povišene!'

'Tenzije će sigurno biti povišene jer poraženi otpada. To je regionalni derbi na više načina. Guraju u ulogu favorita, no to u stvarnosti nije tako.

16.3.2012.
18:32
VOYO logo

Rukometaše Croatia osiguranja Zagreb u nedjelju očekuje dosadašnji vrhunac sezone - prva utakmica osmine finala Lige prvaka protiv Metalurga (nedjelja, 17.00) kojeg vodi Lino Červar.

"Tenzije će sigurno biti povišene jer poraženi otpada. To je regionalni derbi na više načina. Oni su momčad koja je u usponu, financijski posložena, a tehnički vrlo zahtjevna za nas u ovom trenutku. Svugdje nas guraju u ulogu favorita, no to u stvarnosti nije tako. Trebat će biti maksimalno odlučan u obje utakmice. Vjerujem da kapaciteta i snage imamo da će momčad dati maksimum te da ćemo biti među osam klubova u završnoj fazi Lige prvaka", izjavio je trener CO Zagreba Ivica Obrvan, a Zlatko Horvat dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pripremamo se za dvije najbitnije utakmice u sezoni. Napravili smo odličan posao u skupini, stigli do tog drugog mjesta. Protivnik je po mjeri, no bit će sigurno teška utakmica. Oni su dosta tvrdi sa Stanićem na golu, imaju odličnu obranu. Nisu možda toliko brzi u tranziciji i htjet će nas uspavati, no moramo držati koncentraciju i probati ih iznenaditi lakim golovima", kazao je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo