SVI SU OSTALI BEZ DAHA / Kladimo se da danas neće pogledati užasniju snimku nesreće: Vozač letio automobilom kroz zrak pa slomio kralježnicu

Image
Foto: Screenshot

Bowmana su liječnici hitno prevezli u bolnicu dok su navijači zadržavali dah, a skeniranje je kasnije pokazalo da je zadobio prijelom kralješka na kralježnici

27.4.2023.
14:11
Screenshot
VOYO logo

Velika nesreća dogodila se u NASCAR-u. Vozač Alex Bowman (30) letio je kroz zrak u teškoj nesreći nakon čega je slomio kralježnicu, piše The Sun.

Bowman je veteran u svijet utrka i fanovi su ostali u šoku s ovom nesrećom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bowman drži rekord u šest uzastopnih startova u prvom redu na svjetski poznatoj utrci Daytona 500. Kada se ne utrkuje u NASCAR-u, Bowman se također voli natjecati u utrkama automobila Dirt Midget i Sprint.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozila su klasificirana kao vozila "velike snage s otvorenim kotačima". Teški su oko 640 kg, ali imaju motore od 900 konjskih snaga, što im daje nevjerojatne maksimalne brzine od 418 kilometara na sat.

Nesreća na njegov rođendan

Bowman je doživio svu snagu sudara pri velikoj brzini dok se utrkivao u utorak navečer. Vozač je taj dan slavio svoj 30. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bowmana su liječnici hitno prevezli u bolnicu dok su navijači zadržavali dah, a skeniranje je kasnije pokazalo da je zadobio prijelom kralješka na kralježnici.

Trebat će mu najmanje četiri tjedna da se oporavi. No, brzo je poslao pozitivnu vijest svojim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo, želim svima dati do znanja da se osjećam dobro. Sada sam usredotočen na liječenje i odmor. Nijedan vozač ne voli kada je izvan automobila. Radit ću sve kako bih se čim prije vratio u automobil i kako bi moj oporavak brzo prošao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo