ZLATKO DALIĆ PROKOMENTIRAO FINALE LP-A: / Hrvatski izbornik detektirao razloge Realova slavlja i osvrnuo se na Vatrene

Image
Foto: AFP/PIXSELL

Svoje igrače u finalu Lige prvaka u subotu je gledao Zlatko Dalić

27.5.2018.
15:30
AFP/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić prokomentirao je subotnje finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola, u kojemu su Luka Modrić i Mateo Kovačić protiv Dejana Lovrena došli do nove europske titule nakon što je španjolska momčad slavila 3-1 pobjedu.

Ono što je Dalić ispred ekrana vidio to je i podijelio za službene web-stranice HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvih 30 minuta Liverpool je bio puno bolja momčad, zahvaljujući kvalitetnim dodavanjima i čvrstom, agresivnom presingu nisu dali Real Madridu nikakvu šansu. No, nakon ozljede Salaha pala im je igra, očito su izgubili i na samopouzdanju i Real Madrid je preuzeo konce igre u svoje ruke. Nije Real Madrid odigrao sjajno, ali dao je tri gola i dobio finale na iskustvo. Liga prvaka je Realovo natjecanje, tu Real zasluženo prolazi bez obzira na neobične golove", smatra Dalić koji je potom prokomentirao nastupe igrača od kojih očekuje doprinos na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobri odnosi

"Drago mi je zbog Luke i Matea, a žao mi je zbog Dejana. Čestitam pobjedničkom dvojcu i nadam se da će Dejan imati i neku drugu prigodu. Luka i Dejan bili su među boljim igračima ovog finala, pogotovo Luka s obzirom da je njegova momčad pobijedila. Niti jedan nije griješio, a Dejan je još i bio asistent za pogodak. Bilo nam je jako lijepo imati trojicu igrača u finalu i lijepo je bilo vidjeti poslije utakmice u koliko su dobrim odnosima", zaključio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo