utakmica hajduka i intera / VIDEO Snimljen trenutak kad je policija krenula suzavcem na navijače: 'Ja tebe plaćam, nemoj me gurati'

Image
Foto: Screenshot

Na utakmici u kojoj je Hajduk igrao protiv Intera, dogodio se niz incidenata

27.8.2018.
9:16
Screenshot
VOYO logo

Na internetu je objavljena video snimka na kojoj se može vidjeti trenutaka kada je policija počela tući navijače Torcide koji su jučer htjeli izaći sa stadiona u Zaprešiću. Naime, na utakmici u kojoj je Hajduk igrao protiv Intera, dogodio se niz incidenata. Prvo je policija zabranila Hajduka unošenje transparenata na stadion, a dio navijača je namjeravao napustiti utakmicu nakon čega je reagirala i policija. 

>> Torcida se sukobila s policijom: Nakon utakmice u Zaprešiću bačen suzavac

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na videu se tak može čuti kako jedan navijač Hajduka govori policajcu koji mu ograničava kretanje pred stadionom u Zaprešić: “Nemoj me gurati, dosta mi je više ovoga, svaki put jedno te isto. Ja tebe plaćam, nemoj me gurati.”

Policajci su pokušali smiriti navijače u bliskom kontaktu s njima na što su navijači podignutih ruku i uz uzvik “Ne pružamo otpor!” pokušavali masom tijela i bez tučnjave probiti policijsku blokadu. To se vidi i na snimci Dalmatinskog portala, ali interventna ih je dočekala pendrecima i suzavcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo