VIDEO: / Zdravko Mamić u Španjolskoj izazvao novi incident!

Prijateljska utakmica između Dinama i Šahtara (1:1) u Murciji nije mogla proći bez novog ispada izvršnog predsjednika Modrih Zdravka Mamića.

2.2.2015.
20:09
VOYO logo

Pri samom isteku prvog dijela Douglas Costa je rukom po licu udario Antu Ćorića i za to dobio samo žuti karton. Dinamova je klupa oštro reagirala, a najglasniji je, dakako, bio Zdravko Mamić kojeg se na snimci čuje kako urla: 'Steraj ga u p**** materinu, Cvitanoviću!' Tada je u teren ušao Zoran Mamić koji je pokušao primiriti situaciju, a sudac mu je pokazao da se mora udaljiti s klupe.

To je izazvalo novi ispad starijeg Mamića koji se porječkao s pomoćnim sucem, uputivši i njemu psovku. Brata Zorana je potom počeo naguravati, ne dopuštajući mu da se udalji s klupe kako mu je naredio sudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.youtube.com/embed/MLoQztsIiSA Početak incidenta pogledajte na 40:00.

Situacija se primirila kad je označen kraj prvog poluvremena, a budući da je sudac i na početku drugog poluvremena inzistirao da se Dinamov trener makne s klupe, strateg Šahtara Mircea Lucescu je uzeo Mamića pod ruku i zajedno s njim otišao do tribine koja je ionako bila udaljena tek koji metar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo