Velika vijest iz Maksimira: Golman Portugala potpisao za Dinamo!

Zdravko Mamić se opet razgoropadio i u Dinamo za novu sezonu doveo reprezentativnog vratara Portugala - Eduarda dos Reisa Carvalha.

27.6.2014.
22:05
VOYO logo

"Portugalski reprezentativac Eduardo je novi vratar Dinama. Ugovor je potpisan na tri godine, a on je inzistirao da se priključi pripremama odmah po završetku SP-a. U ponedjeljak ga očekujemo na liječničkom pregledu nakon kojeg dolazi u Sloveniju", potvrdio je Zoran Mamić za Sportske novosti.

Upravo je trener Dinama dogovorio transfer donedavnog golmana Genoe koji je koncem svibnja završio na posudbi u Bragi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/iG9kXYrTUVs Ovako je Eduardo branio protiv Meksikanaca

"Zamolio nas je da držimo transfer u tajnosti kako mu ne bi remetili koncentraciju tijekom nastupa u Brazilu. Bilo je i određenih problema s Bragom, ali kad smo to riješili onda je sve bilo kao po špagi. Sjeo sam s Eduardom i vrlo brzo smo dogovorili sve uvjete. Mislim da je za Dinamo i hrvatski nogomet velika stvar što dolazi igrač s takvom reputacijom", kaže Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo ima 32 godine, a u karijeri je prije Dinama promijenio šest klubova - Braga, Beira Mar, Vitorija Setubal, Genoa, Benfica, Istanbul i na kraju Braga prije dolaska u Maksimir.

Najzapaženije nastupe imao je u reprezentaciji 2009. godine, a bio je prvi golman Portugala na Svjetskom prvenstvu 2010. Tada je u četiri utakmice primio tek jedan gol, zabio mu je samo David Villa u osmini finala (poraz od Španjolske 0:1 kojim je Portugal ispao s prvenstva). Na SP-u Brazilu bio je rezerva prvom vrataru Betu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo