SLAVEN - HAJDUK 0-0: / Splićani propustili iskoristiti Dinamov poraz od Rijeke, bod dostatan samo za ostanak na trećem mjestu

Image
Foto: PIXSELL

Slaven Belupo i Hajduk podijelili su bodove u Koprivnici

29.4.2018.
20:48
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka propustili su vratiti se na drugo mjesto ljestvice HNL-a nakon što su na gostovanju kod Slavena Belupa u 32. kolu odigrali 0-0.

Iako je Hajduk većim tijekom susreta u Koprivnici bio aktivnija momčad nije uspio pronaći put do mreže domaćih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim remijem Hajduk je propustio vratiti se na drugo mjesto ljestvice, sada je treći sa 62 boda, jednim manje od druge Rijeke, a sedam manje od vodećeg Dinama, dok je Slaven Belupo sedmi sa 36 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
NEVJEROJATNA UTAKMICA U ZAGREBU: /

Kakva drama u derbiju začelja! Preokret i tri gola u sudačkoj nadoknadi

Image
NEVJEROJATNA UTAKMICA U ZAGREBU: /

Kakva drama u derbiju začelja! Preokret i tri gola u sudačkoj nadoknadi


Tekst se nastavlja ispod oglasa

SLAVEN BELUPO – HAJDUK 0-0

93. minuta: Kraj utakmice. Završilo je 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90. minuta: Tri minute nade za jedne i druge.

88. minuta: Musa je ostao bez dresa nakon što ga je Futacs dobro povlačio na sve strane držeći ga za gornji dio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

87. minuta: Zbilja dobra situacija i lijepo izrađena šansa za Slaven. Nakon akcije koja je išla po lijevoj strani Vidović je pucao s vrha šesnaesterca.

85. minuta: Još nekih pet minuta utakmice u Koprivnici. Nema promjena na semaforu, od početka iste brojke 0-0. Ostane li ovako Hajduk će ostati na trećem mjestu, iza Dinama i Osijeka, a Slaven na sedmom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

81. minuta: Caktaš na nosilima napušta teren. Srećom, ništa strašnoga, vratit će se.

75. minuta: I dalje smo kod početnog rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

71. minuta: Opravdani žuti karton za Ivanovskog koji je padom u šesnaestercu Hajduka pokušao iznuditi prekršaj Letice i udarac s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

65. minuta: Osim izmjena u momčadi baš ništa što bi trebalo zabilježiti.

58. minuta: Fomitschow je pokušao iz slobodnog udarca. Marković brani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

55. minuta: Izvrsna prilika Caktaša, međutim traljav pokušaj završava u rukama Markovića. Pucao je Caktaš iz voleja nakon što mu je loptu glavom spustio Savvas. Sve to sa nekih 6-7 metara...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

47. minuta: Nazvat ćemo ovo prilikom Slaven Belupa, više zbog toga što su zapucali prema golu no ičeg drugoga. Pucao je iskosa s lijeve strane Delić, udario je jako, a lopta je otišla jako visoko iznad gola Hajdukova vratara. Minutu prije toga požutio je Futacs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46. minuta: Započelo je drugo poluvrijeme!

45. minuta: Kraj prvog poluvremena. Rezultat je 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

43. minuta: Fomitschow pogađa okvir gola. Otprilike na mjesto gdje se spajaju stativa i vratnica. Ostaje početni rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

37. minuta: Sve isto. Hajduk s loptom, Slaven kocentriran na obranu koju zasad igrači splitske momčadi ne mogu probiti.

32. minuta: Ovo je stanje stvari:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

31. minuta: Kožulj je izborio slobodan udarac na 20-ak metara od gola, malo s lijeve strabe. Gyurcso se prihvatio izvođenja i pogodio živi zid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

25. minuta: Odlično se sad Juranović oslobodio čuvara i ubacio s desne strane vrlo upotrebljivu loptu. Futacs najviši, ali puca pored gola.

23. minuta: Tražili su sad igrači Hajduka najstrožu kaznu. Ništa od svega, nastavak igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20. minuta: I dalje 0-0. Bez većih šansi, bez izrazite dominacije...

17. minuta: Hajduk sad bolje drži konce igre u svojim rukama, više prijeti, no pravih prilika na utakmici još nije bilo.

15. minuta: Fomitschow je pokušao s dorbih 20 metara. Nije bilo prijetnje za vrata koja čuva Antun Marković.

12. minuta: Savvas je javnom opomenut kartonom nakon udarca laktom. Za nos se drži Ivanovski. Minutu ranije udarac je okušao Caktaš.

3. minuta: Ivanovski, s 13 golova vodeći strijelac Slaven Belupa u ovoj sezoni, sa vrha šesnaesterca puca preko gola gostujuće momčadi.

1. minuta: Utakmica je započela!

18:50 - Još desetak minuta do početka utakmice.


Hajduk u utakmicu u kojoj bi pobjedom preskočio Rijeku na drugom mjestu i stigao na -5 u odnosu na Dinamo kreće bez Ahmeda Saida i Borje Lopeza. Također i Huga Almeide na kojeg trener Željko Kopić već neko vrijeme ne može računati.

Kopić očekuje kvalitetan dvoboj

"Igramo protiv ekipe koja se u prijelaznom roku dodatno pojačala, igraju u sustavu s tri ili četiri igrača nazad, znam što nas očekuje i pripremit ćemo se za taj susret na najbolji mogući način. U prošloj utakmici protiv njih na Poljudu imali smo 70 posto posjeda, dominirali smo, ali uvijek postoji mogućnost kontranapada iz kojeg su oni došli do bodova. Ipak, u utakmici koja je pred nama očekujem ih u nešto otvorenijoj formaciji. Očekujem jedan jako kvalitetan dvoboj", kazao je Kopić u najavi ogleda protiv kluba čiju je momčad ranije vodio i dodao:

"Došao sam u Klub u specifičnom trenutku, imali smo zahtjevan raspored, međutim uspješno smo svladali sve prepreke. Tu strši poraz od Belupa, ali neke egal utakmice su otišle na našu stranu. Ponosan i zadovoljan jesam, ali ne mogu reći "sve je bilo super, nema veze što smo neke utakmice izgubili". Jedan od ciljeva bio je pobijediti Dinamo i ostaje žal za tom utakmicom. Na nama je da sve to ostavimo iza sebe i do kraja prvenstva moramo biti na pravoj razini."

Ivković na krilima prošle pobjede

"Respektiramo Splićane, ali ih se ne plašimo i vjerujem da ćemo igrati najbolje što možemo. Vrlo dobro se poznajemo, koliko mi znamo o njima, toliko znaju i oni o nama, no mislim da to i nije posebno važno. Presudit će kvaliteta, individualna i momčadska kao i uvijek", najava je iz kuta Slaven Belupa, točnije od trenera momčadi Tomislava Ivkovića koji je naglasio i ovo:

"Jako smo motivirani za ogled s Hajdukom kojeg smo u prošloj utakmici porazili u Splitu, što pokazuje da u našem prvoligaškom prvenstvu nitko nije nepobjediv. Osvojeni bodovi u prošlom kolu u gostima kod Cibalie daju nam pravo na optimizam."

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo