hit druge lige / Uoči okršaja Rudeša i Rijeke, Bišćan poručuje: 'Rijeka je favorit, no događala su se i veća čuda u nogometu!'

Bliži se osmina finala hrvatskog nogometnog kupa, a najviše pozornosti privlači okršaj vodećih momčadi druge i prve lige, zagrebačkog Rudeša i Rijeke. Matjaž Kek na suprotnoj će strani imati Igora Bišćana koji je od Rudeša napravio hit druge lige

24.10.2016.
19:02
VOYO logo

Igrači su spremni. I moraju biti jer Bišćana se sluša. U zagrebačkom Rudešu krije se poznati fajter u kopačkama, danas u ulozi trenera koji se nalazi pred pravim ispitom - u Kupu u Rudeš stiže zahuktala Rijeka.  

"Događala su se i veća iznenađenja, ali po meni je Rijeka ne samo što je prva i najbolja u ovom trenutku, nego zbog načina na koji igra i energije koju ima", osvrnuo seIgor Bišćan, trener Rudeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač Dinama, Liverpoola i Panathinaikosa radio je s mnogim velikim trenerima i sada i iz njihovih grešaka može Izvući pouke. A današnji uzori? 

"Guardiola, naravno, koji je jedan nogometni revolucionar koji gdje god dođe, uspije postići da mu momčad igra onako kako želi, to je najteže", priznao je Bišćan.

Treninzi su teški i zanimljivi, a Rudeš sa vrha ljestvice druge lige gleda na protivnike. Bišćan ima najvažniju stvar - poštovanje igrača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Donio je jednu mirnoću koju je imao kao igrač, svi ga respektiraju", otkrio je Tomislav Havojić nogometaš Rudeša.

O Inicijativi Zajedno za Dinamo, koju je pokrenuo sa svojim prijateljima, ne želi govoriti, jer Rudeš je, kaže, na prvom mjestu. Njegova trenerska formula je jednostavna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam davao sve od sebe kao igrač i to tražim od svojih dečkiju onda je neuspjeh lakše podnijeti. Ovdje  gdje jesmo smo zahvaljujući tome što moji igrači rade pošteno i to je sve što tražim od njih", naglasio je on.

Bišćan ima ono nešto, karizmu za ovaj posao. Iza njega stoje i bodovi, i zasigurno je Rudeš stepenica na putu prema većim trenerskim dostignućima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo