TUŽAN PODATAK KOJI SAVRŠENO OPISUJE KRIZU U KOJOJ SE NALAZI UNITED: / Znači li ovo kraj za Josea Mourinha?

Image
Foto: AFP

Situacija u Manchesteru izgleda sve ozbiljnije, Mourinho je sve nesigurniji

25.11.2018.
21:24
AFP
VOYO logo

Čini se kako su došli vrlo teški dani za nekada najboljeg trenera svijeta Josea Mourinha kojeg nikako da krene na klupi Manchester Uniteda. Iako je ova sezona označena kao posljednja prilika za Mourinha na Teatru snova, čini se kako se za sada u njoj ne snalazi baš najbolje, a to pokazuje i tablica Premiershipa.

Manchester United se vrlo često muči u utakmicama u kojima nikada ne biste očekivali tako nešto, a pravi dokaz je jučerašnji remi na Old Traffordu protiv Crystal Palacea koji je stigao kao iznenađenje, ali i kao ozbiljan udarac na europske ambicije Mourinhove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bliži li se kraj?

Nakon spomenutog susreta United se nalazi na sedmoj poziciji Premiershipa sa čak 15 bodova manje od lidera Manchester Cityja i tek 12 bodova više od posljednjeplasiranog Fulhama, što znači da su Crveni vragovi, bodovno gledano, bliži dnu nego vrhu prvenstvene ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno je da vlasnici ovog slavnog kluba neće imati još mnogo strpljenja za Portugalca i ne bi nas trebalo iznenaditi ako ne dočeka božićne i novogodišnje praznike na trenutnom poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo