TOTALNA DOMINACIJA - BAYERN PO OSMI PUT ZAREDOM PRVAK NJEMAČKE: / Bavarci uzeli jubilarni 30. naslov prvaka

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić nije bio u sastavu Bayerna

16.6.2020.
23:03
Profimedia
VOYO logo

Još jednom je poljski golgeter Robert Lewandowski donio pobjedu Bayernu, koji je u utorak u 32. kolu Bundeslige u gostima dobio predzadnji Werder sa 1-0. Tako je Bayern osigurao osmi uzastopni naslov prvaka Njemačke, a 30. ukupno, pa su posljednja dva kola za njega revijalna.

Pobjednički pogodak Lewandowski je zabio u 43. minuti. To mu je 31. u Bundesligi, a 46. u svim natjecanjima ove sezone. Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić nije bio u sastavu Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Bayern Munich's Croatian midfielder Ivan Perisic (R) celebrates scoring the opening goal with his teammates during the German Cup (DFB Pokal) semi-final football match FC Bayern Munich v Eintracht Frankfurt in Munich, southern Germany on June 10, 2020.,Image: 530018102, License: Rights-managed, Restrictions: DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO., Model Release: no

Prethodno je Borussia Moenchengladbach kod kuće dobila Wolfsburg s 3-0, izborivši važnu pobjedu za plasman u Ligu prvaka. Domaćini su nakon prvog poluvremena vodili s 2-0. U 10. minuti iz kontranapada zabio je veznjak Jonas Hofmann, a isti igrač je u 30. minuti nakon lijepe akcije povisio na 2-0. U 65. minuti pogrešno dodavanje stopera Brooksa u vlastitoj polovici omogućilo je brzu polukontru Borussije, koju je realizirao Lars Stindl za konačnih 3-0.

Za Wolfsburg su nastupila obojica hrvatskih nogometaša. Veznjak Josip Brekalo ušao je u igru u 60. minuti i u 70. je pokušao iz daljine, ali neprecizno, dok je stoper Marin Pongračić igrao do 72. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo