TEŽAK FINANCIJSKI UDARAC ZA DINAMO: / Propada im jedan od najvećih poslova u povijesti, a Vatreni ostaje bez životnog transfera

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatu bi to svakako bio transfer života jer igrao bi u respektabilnom klubu francuske lige i ekipi koja ove sezone igra u Ligi prvaka

30.9.2020.
8:21
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Danima se pisalo o transferu vratara Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije, Dominika Livakovića, kao o gotovo završenom poslu, ali na kraju je ipak cijela stvar propala.

Stade Rennais navodio se kao klub koji je silno zagrizao za Vatrenog i navodno su slali ponude i to one koje bi zadovoljile Dinamo, dakle, veće od 10 milijuna eura, ali ispada da Livakoviću ovaj put nije bilo suđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Dominik Livaković

Rennais je bio idealan, upravo su ostali bez vratara Edouarda Mendyja koji je prodan Chelseaju i ostalo je upražnjeno mjesto na vratima. Tražili su iskusnog, a opet mladog golmana koji je ujedno i u formi, a Livaković je savršeno odgovarao opisu. Hrvatu bi to svakako bio transfer života jer igrao bi u respektabilnom klubu francuske lige i ekipi koja ove sezone igra u Ligi prvaka i bori se za sam vrh tamošnje prve lige.

Međutim, Rennais je umjesto Livakovića doveo Alfreda Gomisa iz Dijona za 15 milijuna eura. Gomis je bio jedna od opcija, ali su se dvoumili zbog nešto više odštete, no na koncu su se ipak odlučili za domaćeg čovjeka, a Livaković je nažalost izvisio, kao i Dinamo koji je ostao bez jedne od najvećih zarada u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo