LOVREN OTVORIO DUŠU: / Stoper briljirao i na društvenim mrežama; 'Još sam uvijek ljut na Modrića, ne želim pričati s njim'

Image
Foto: PIXSELL

'Boli, definitivno, još mi je čudan osjećaj u želucu'

31.5.2018.
23:23
PIXSELL
VOYO logo

Branič Redsa i Vatrenih Dejan Lovren u četvrtak je stigao na pripreme hrvatske nogometne reprezentacije za predstojeće SP u Rusiji 2018. godine.

NABRIJANI

Lovren je prošli tjedan igrao finale Lige prvaka na Olimpijskom stadionu u Kijevu, na kojem je izgubio s Liverpoolom protiv Real Madrida 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Silno je htio osvojiti naslov prvaka Europe

Lovren je silno htio osvojiti naslov prvaka Europe. Međutim, Real je ovog puta bio prejak. Stoper Liverpoola netom nakon završetka finala rasplakao se od tuge.

Dječački san, naime, nije mu se ispunio. Kovačić i Modrić tješili su svog reprezentativnog suigrača, s kojim su se danas priključili pripremama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako se Lovren sad polako oporavlja od šoka...

'Mislio sam da će mi biti lakše drugi dan, ali...'

"Boli, definitivno, još mi je čudan osjećaj u želucu. Pogotovo zadnju noć, mislio sam da će mi biti lakše drugi dan, ali definitivno nije. Ostavit će to duboki trag dokle god sam živ", kazao je u razgovoru za HNTV Dejan Lovren i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dječački san mi se nije ispunio. S tim osvojenim trofejom, mogao sam reći da sam uspio u životu. Jer, to je bio moj cilj od malih nogu. Naišli smo na Real Madrid kojem se sve poklopilo, drago mi je zbog Luke i Matea što su uzeli trofej. Mateu nikad ono neću zaboraviti. Ponosni smo na finale, kad dođeš tako blizu, želiš uzeti trofej. Moram se zbrojiti, vratiti u normalu i pripremiti se za reprezentaciju. Nadam se da ću biti psihički spreman, nakon poraza", rekao je Dejan Lovren i nastavio:

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

IZBORNIK DALIĆ KONAČNO DOČEKAO I SVOG KAPETANA: Modrić stigao u Rovinj

Image

IZBORNIK DALIĆ KONAČNO DOČEKAO I SVOG KAPETANA: Modrić stigao u Rovinj

"Istina, nisam bio na Europskom prvenstvu prije dvije godine, ali jesam na Svjetskom prvenstvu 2014. godine. Poseban je osjećaj kada istrčiš na travnjak u dresu reprezentacije. To se s ničim ne može usporediti. Možemo daleko dogurati, ali trebamo ići postepeno. Ne treba stvarati pritisak. Trenutačno smo svi dobro, svi smo zdravi. Prava smo momčad izvan terena, ali zajedništvo moramo pokazivati i na samom terenu. Moje obećanje je da ćemo dati sve od sebe, grist ćemo do kraja, jer mi smo takvi, rekao je između ostaloga Lovre

Lovren je na Instagramu objavio fotografiju s treninga s Lukom Modrićem i dodao zanimljiv opis:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim pričati s njim, još sam uvijek ljutit. Međutim, sada smo zajedno i imamo jedan cilj, a to je hrvatska nogometna reprezentacija", istaknuo je Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo