KAKAV GOSPODIN / Srpski klub o hrvatskom golmanu: 'Platio je operaciju našem navijaču'

Image
Foto: FK Vojvodina

Delač nije spomenuo ovaj potez no klub se potrdio da javnost sazna o tome

3.2.2023.
13:18
FK Vojvodina
VOYO logo

Hrvatski golman Matej Delač (30) trenutno je igrač danskog prvoligaša Horsensa, a u intervjuu za srpski Sportski žurnal prisjetio se svoje bogate karijere u kojoj je kao 16-godišnjak doživio nenadanu slavu i transfer iz Inter Zaprešića u Chelsea iz kojeg je išao na razne posudbe, a u jednom trenu svoje karijere igrao je za Vojvodinu.

Za Sportski žurnal Delač je govorio i o vremenu u Novom Sad gdje je nosio dres Vojvodine, ali njegov bivši klub je putem svog službenog Twittera odlučio ispričati o nečemu što je Delač, koji je kod njih igrao na posudbi iz Chelseaja 2013. godine, prešutio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skroman kao i uvijek, Matej Delač nije spomenuo da je svojevremeno sam dao 6000 eura za operaciju našeg navijača Stojana Kolarova, ali mi i dalje dobro pamtimo sve! Ljudino, bit će nam drago da nam što prije budeš gost u Novom Sadu i tvojoj Vojvodini" poručili su iz srpskog prvoligaša, a Delač im je odgovorio: "Hvala vam puno! Voša zauvijek u mom srcu! Pozdrav za sve navijače i vas u klubu. I moram pohvalit gospodina Vlajića koji je radio intervju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo