SPORNI TVITOVI: / Otkriveno što trener Luis Enrique misli o mogućem Rakitićevom odlasku

Image

Priča koju je pokrenuo, kako se pokazalo, njegov bivši agent Miquel Sors bila je obična 'patka' - Ivan Rakitić nema namjeru napustiti Barcelonu.

23.7.2016.
20:16
VOYO logo

Nakon što je Barcelona potvrdila dolazak Andrea Gomesa iz Valencije, Sors je na Twitteru napisao kako je vrijeme za odlazak. Izazvalo je to uzbunu u katalonski medijima koji su njegove riječi protumačili kao najavu Rakitićeva napuštanja Camp Noua.

Produljenje ugovora

Sors je naknadno ublažio svoje riječi, poručivši kako je samo iznosio svoje mišljenje, a kasnije se oglasio i sam Rakitić istaknuvši kako je njegov jedini agent Arturo Canales. No, Sorsove su objave zakotrljale lavinu, pa se u talijanski medijima odmah pojavila priča da Juventus želi dovesti hrvatskog nogometaša, dok je dio katalonskih medija sporne komentare protumačio kao pokušaj pritiska na Barcelonu da Rakitiću produlji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RAKITIĆEV AGENT IZAZVAO NEVIĐENU UZBUNU: /

Hrvatska zvijezda odlazi iz Barcelone?!

Image
RAKITIĆEV AGENT IZAZVAO NEVIĐENU UZBUNU: /

Hrvatska zvijezda odlazi iz Barcelone?!

Dnevnik AS u subotu je objavio da Rakitić uživa puno povjerenje trenera Luisa Enriquea te ima njegovu podršku u nastojanju da dobije novi ugovor koji mu je obećao predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu. Naš je nogometaš još u siječnju izjavio kako pregovara o produljenju suradnje te da će uskoro biti vijesti po tom pitanju, ali otada se ništa nije dogodilo. Istini za volju, aktualni mu ugovor vrijedi do 2019. godine, ali s novim bi dobio bolje financijske uvjete.

AS dalje navodi i kako činjenica da Enrique često vadi Rakitića iz igre nije znak njegova nepovjerenja, već želje da zaštiti igrača od umora i eventualnih ozljeda. Rakitić, dakle, ostaje u Barceloni, a zanimanje brojnih europskih klubova za njega će, sasvim je jasno, ostati samo na tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo

Još iz rubrike