JEZIV NAPAD U TRGOVAČKOM CENTRU / Slavnog nogometaša Arsenala izboli nožem: 'Gledao sam čovjeka kako umire, ja sam imao sreće'

Image
Foto: Profimedia

Među ozlijeđenima je i španjolski profesionalni nogometaš Pablo Mari iz Arsenala koji je trenutno na posudbi u Monzi

28.10.2022.
8:37
Profimedia
VOYO logo

Nepoznati i kako je ustanovljeno psihički bolestan muškarac u trgovačkom centru u Milanu nožem je ubio najmanje jednu osobu, ozlijedivši ih još petoro prije nego što su ga svladali prolaznici.

Tri žrtve prevezene su u bolnicu s teškim ozljedama, prenosi novinska agencija ANSA. Prema prvim saznanjima istražitelji su odbacili teroristički motiv 46-godišnjeg napadača koji je uhićen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corriere dela Sera piše kako je napadač psihički bolesnik, podrijetlom Talijan, a da je njegova žrtva 47-godišnji zaposlenik supermarketa. Ozlijeđeni imaju između 28 i 81 godinu.

Među ozlijeđenima je i španjolski profesionalni nogometaš Pablo Mari iz Arsenala koji je trenutno na posudbi u Monzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Mari se javio

Direktor Monze Adriano Galliani dao je izjavu nakon napada i otkrio je kako je Mari u bolnici i da je izvan životne opasnosti te da se nadaju da će se što prije oporaviti i vratiti. Iz bolnice su rekli da je Mari pri svijesti, da je stabilno i da mu nisu oštećeni vitalni organi.

Gazzetta dello Sport i Marca uspjele su doći čak i do izjava Pabla Marija. "Neposredno prije napada hodao sam dućanom gurajući kolica u kojima mi je dijete i onda sam odjednom osjetio jaku bol u leđima, kao da imam grč. Ja sam još imao sreće jer sam vidio kako čovjek ispred mene umire uboden nožem u vrat. Dobro sam, u ponedjeljak ću se vratiti na teren", rekao je Mari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci pak pišu da je Mari u bolnicu odvezen helikopterom i da je supruga cijelo vrijeme bila s njim, a imaju i njezinu izjavu, "Pablo se užasno prestrašio. Fizički je dobro i normalno komunicira iako mu se malo vrti nakon tretmana duboke rane koja je nastala ubodom", rekla je supruga.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo