SJAJNO RASPOLOŽENJE U TABORU VATRENIH: / Vida trenira boks, Kalinić se smije, a protivnici Hrvatske strepe

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja svoje pripreme za nadolazeći Euro u Francuskoj. Vatreni se trenutno nalaze u Svetom Martinu na Muri gdje će boraviti do 27.

25.5.2016.
14:25
VOYO logo

Izabranici Ante Čačića još uvijek su u fazi okupljanja. Čeka se još priključivanje , , Srne, i Kovačića. Mandžukić i Rakitić pripremama se priključuju 29. svibnja, dok će Modrić i Kovačić doći 2. lipnja u onoj rovinjskoj fazi. Vatreni u Svetom Martinu treniraju dva puta dnevno, a dobro raspoloženje vlada uoči prve pripremne utakmice završnog dijela priprema protiv Moldavije u petak u Koprivnici (20 i 30).

Image
'SRETAN TI ROĐENDAN': /

Vatreni s priprema Mandžukiću poslali sjajnu čestitku za 30. rođendan s jednom posebnom željom

Image
'SRETAN TI ROĐENDAN': /

Vatreni s priprema Mandžukiću poslali sjajnu čestitku za 30. rođendan s jednom posebnom željom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis se 'kreše' za četiri imena

Čačić će za taj susret na raspolaganju imati četiri vratara i 18 igrača. Popis od 27 nogometaša izbornik će do 31. svibnja u ponoć morati skresati za četiri imena, među kojima će biti jedan od četvorice vratara, najvjerojatnije mladi vratar Zagreba na posudbi iz Dinama Dominik Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je HNS pustio je u prodaju ulaznice za utakmicu s Moldavijom, a cijena istih je 120 i 100 kuna. Ako znamo da su ulaznice za prijateljsku s Izraelom prije dva mjeseca bile od 30 do 80 kuna, onda nije teško zaključiti kako je HNS opet odlučio podignuti cijene.

Hrvatska jedan od favorita na Euru

Pravo na kupovinu internetom imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, OIB i adresa kupca) na HNS-ovom portalu za ulaznice. Jedna (1) osoba može kupiti najviše šest (6) ulaznica. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska reprezentacija označena je kao jedan od favorita na Euru. Vatreni su jaki, moćni i nitko se ne bi htio igrati s Hrvatskom. Što se tiče naše skupine D, radi se o jednoj od najtežih skupina na Euru. Kako bilo, Španjolska i Hrvatska su, barem na papiru, favoriti za prolaz u drugu fazu turnira. Ali ne treba nikako otpisivati niti neugodnu Tursku i Češku koju će u francuskoj predvoditi veterani Čech i Rosicky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo