EURO NOGOMET / Momčad Vatrenog pred ispadanjem u Serie A, derbi Seville završio bez pobjednika

Image
Foto: Profimedia

Martin Erlić ostao je na klupi Sassuola koji je ostao predzadnji sa 26 bodova

28.4.2024.
23:10
Profimedia
VOYO logo

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 34. kola talijanskog nogometnog prvenstva Fiorentina je na svom terenu uvjerljivo nadigrala Sassuolo sa 5-1 (1-0).

Image
PRVE REAKCIJE /

Sopić poručio: 'Da mi je netko dao jedan cent na početku sezone… Nedjelja, 19:30, Rujevica pa tko koga'

Image
PRVE REAKCIJE /

Sopić poručio: 'Da mi je netko dao jedan cent na početku sezone… Nedjelja, 19:30, Rujevica pa tko koga'

Nakon što je u prvom poluvremenu postignut samo jedan gol kojim je Sottil (17) doveo domaće u vodstvu, u nastavku je u razmaku od samo 12 minuta, između 54. i 66., palo njih još pet. Prvo je Martinez Quarta (54) pogodio za 2-0, pa je Thorstvedt (57) nakratko vratio nadu gostima, ali su Gonzalez (58, 66) s dva i Barak (62) s jednim pogotkom vrlo brzo ugasili tu nadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martin Erlić ostao je na klupi Sassuola koji je ostao predzadnji sa 26 bodova, odnosno pet manje od Verone, Frosinonea i Empolija koji drže posljednja tri mjesta koja osiguravaju ostanak. Fiorentina je, pak, stigla na osmo mjesto sa 50 bodova, koliko ima i deveti Napoli.

Seviljski derbi bez pobjednika

Uvijek žestoki seviljski derbi završio je bez pobjednika, nogometaši Betisa i Seville odigrali su u sklopu 33. kola španjolske La Lige 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 38. minuti domaćin je na svom Benito Villamarin stadionu poveo nakon što je Isco realizirao jedanaesterac. Betis pobjedu ipak nije uspio zadržati, već je Kike Salas glavom pogodio za 1-1 u 56., samo dvije minute nakon što je ušao s klupe za pričuve. Betis je ostao sedmi na ljestvici, dok je Sevilla napravila korak naprijed i sada je na 12. mjestu.

Nogometaši Villarreala upisali su uvjerljivu domaću pobjedu u 33. kolu, pobijedili su Rayo Vallecano 3-0. U 18. minuti Norvežanin Sorloth je načeo goste pogotkom za 1-0 te je taj rezultat stajao sve do 20-ak minuta prije kraja. Potom je domaćin unutar samo nekoliko minuta prelomio susret. Mosquera je u 69. minuti pogodio za 2-0, a potom je svoj drugi gol na susretu dao Sorloth u 74. za konačnih 3-0. Villarreal se pomaknuo za jedno mjesto na ljestvici i sada je deveti, dok je Rayo Vallecano ostao na 15. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Granade svladali su pred svojim navijačima Osasunu 3-0 u dvoboju 33. kola čime su zadržali malu šansu da i iduće sezone igraju u elitnom razredu. Granada je ostala pretposljednja na ljestvici te ima 21 bod. Pet kola prije kraja do spasa joj nedostaje čak deset bodova, na 17. mjestu Celta trenutačno ima 31 bod. Bila je ovo tek četvrta ligaška pobjeda Granade u sezoni.

Uvjerljivo je na kraju Granada nadigrala Osasunu za koju nije nastupio hrvatski napadač Ante Budimir zbog ozljede. U 29. minuti Pellistri je pogodio za 1-0, a pobjedu Granade je potvrdio Uzuni golom u 48. minuti. Sve je zaključio Boye u 95. golom za konačnih 3-0. Osasuna je ostala na 11. mjestu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo