Slučajno ili namjerno / Samo dva hrvatska kluba nisu čestitala Modriću na nagradi za najboljeg igrača svijeta

Image
Foto: HNS

Možda bi sve bilo drugačije da je Hajduk odlučio uzeti Modrića u svoje redove kad je s 14 godina došao na probu.

25.9.2018.
14:02
HNS
VOYO logo

Splitski Hajduk izagrebački Rudeš jedini su hrvatski nogometni prvoligaši koji nisu Luki Modriću čestitali na osvojenoj nagradi za najboljeg igrača svijeta.

Rudešani na društvenim mrežama u posljednja 24 sata nisu bili aktivni pa će možda zaslužena čestitka još i pristići. Hajdukove društvene mreže i službena stranica kluba aktivne su čitavog dana, ali nigdje čestitke za Hrvata koji je i službeno postao najbolji na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk inače na svojim stranicama ne "šmeka" jako utakmice hrvatske reprezentacije, nije im pružao podršku za vrijeme svjetskog prvenstva, a nije se libila Torcida uzviknuti sinkronizirano s tribina i pokoju uvredu na Modrićev račun nakon famoznog svjedočenja u slučaju Zdravka Mamića.

Možda bi sve bilo drugačije da je Hajduk odlučio uzeti Modrića u svoje redove kad je s 14 godina došao na probu, a ne potjerati ga uz objašnjenje da je premršav i premalen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je na službenim stranicama objavio da je čestitao, no dosta je to skromna čestitka u kojoj se ne navode imena ni nagrade. Kako izgleda, možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo