Sammir prvi put priznao istinu o sebi i reprezentaciji!

'Sigurno da nisam bio svetac, niti sve što se događalo mislim negirati. Međutim, bez obzira na sve to, dobro sam igrao u Dinamu. Bilić je u pravu.

9.3.2012.
10:49
VOYO logo

Mamićev ljubimac Sammir je u Dinamu češće izazivao potrese zbog svojih noćnih izlazaka, nego euforiju zbog dobrih igara na travnjaku.

Jednom ga je čak policija uhvatila kako vozi u pijanom stanju, a nedavno je izjavio kako će "izlaziti kad god on to hoće", no čini se da se nešto drastično promijenilo u njegovom životu. Barem tako tvrdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam drugi dan vidio što sam kazao, uhvatio sam se za glavu! Pomislio sam, 'e moj Sammire, što si to izvalio'. Nisam tako mislio, ali tako je ispalo. Rekao sam da sa svojim slobodnim vremenom mogu raditi što hoću, te da ću izlaziti. To je sve točno, ali ispalo je da ću izlaziti u noćni život, da me neće biti do jutra i slično... Izlazak je i odlazak na košarkašku utakmicu, i u kino, zar ne? Nisam se dobro izrazio, priznajem, ne baratam baš tako dobro hrvatskim jezikom da bih uvijek točno mogao objasniti što mislim. Pa naravno da nije pametno stalno izlaziti i očekivati da ćeš biti vrhunski nogometaš. Naravno da mi je to sasvim jasno", izjavio je Sammir Sportskim novostima i nastavio.

"Sigurno da nisam bio svetac, niti sve što se događalo mislim negirati. Međutim, bez obzira na sve to, dobro sam igrao u Dinamu, u ovom klubu sam dosta uspješan. Zasad... Jesam li mogao dati više? Ne znam. Ne mogu sad razmišljati u prošlim vremenima. Smeta noćni život, smeta. Što bih trebao kazati, da mogu biti dugo vani, a drugo jutro normalno trenirati? Ipak, jedno vrijeme nisam tako mislio. Sad sam shvatio", tvrdi Sammir koji je bio iskren i po pitanju hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilić me nije trebao zvati, niti sam sebe ne bih pozvao. Ali ima vremena do ljeta i EURA. Bit ću tada mnogo bolji, spreman i imam se pravo nadati. Nitko ne zna što bi mi taj poziv značio. To bi bio vrh moje karijere", tvrdi dinamov Brazilac.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo