RONALDO OBJAVOM U PONOĆ SRUŠIO INSTAGRAM: / Ovu je sliku i status lajkalo više od šest milijuna ljudi

Image

Ronaldo je predvodio slavlje u svlačionici nakon utakmice, ali zapalio je nogometni svijet ponoćnom objavom na Instagramu

24.5.2021.
9:04
VOYO logo

Nogometaši Juventusa u posljednjem su kolu talijanske Serie A jedva uspjeli izboriti četvrto mjesto ljestvice, odnosno, posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Juventus je svladao s 4:1 Bolognu, ali opet nije ovisio sam o sebi već se moralo dogoditi i da Napoli kiksa. Napoli je kiksao protiv Verone i Juventus je se nekako provukao do Lige prvaka.

Utakmicu s Bolognom nije igrao Cristiano Ronaldo, ali Portugalac je itekako proslavio četvrto mjesto. Imao je dakako i razloga jer Liga prvaka bit će spasonosna za Juventus koji grca u dugovima i financijski ne stoji baš najbolje. Ronaldo je predvodio slavlje u svlačionici nakon utakmice, ali zapalio je nogometni svijet ponoćnom objavom na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavio je svoju sliku s prstom na ustima i porukom: "Psssst. Do kraja". A objavio je i jednu sliku slavlja u svlačionici. Objavu je do sada lajkalo više od šest milijuna ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo