RIJEKA ODBILA HNS-OV PEHAR I MEDALJE: / 'Posebno slatko bit će trofej podignuti u dvorištu najvećeg rivala'

Image
20.5.2017.
11:33
VOYO logo

Novi list piše kako je informacija neslužbena, ali navodno je iz HNS-a stigao prijedlog da se u slučaju pozitivnog rezultata u nedjelju na Rujevici upriliči dodjela pokala i medalja.

"Na Rujevici očito ne žele unaprijed pripremati ražanj i tako isprovocirati neku zlu kob. Osim toga, posebno slatko bit će trofej podignuti u zrak u dvorištu najvećeg rivala. Naravno, pod uvjetom da Riječani odrade priču do kraja onako kako su je i počeli", ističe u svojem tekstu Novi List.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Rijeka sutra od 19.00 igra možda i najveću utakmicu svoje povijesti, protiv posljednjeplasirane Cibalije. Ukoliko pobjede, bijeli su Rujevice po prvi će puta osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

Ulaznicu za utakmicu Rijeka - Cibalia nemoguće je pronaći, u redu za nju čekalo se i satima, a da Rijeka igra u Maksimiru, vjerojatno bi Jug bio rasprodan. Najmanje. Jer nedjelja nudi nikad veću mogućnost za toliko željeni naslov i "ispravljanje velike nepravde iz 1999. godine i tragične utakmice protiv Osijeka", kako to na Kvarneru znaju reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječani su apsolutni favoriti protiv Cibalije koja stiže bez više od pola momčadi zbog kartona i lakših ozljeda, te prije svega zbog toga što se čuvaju za zadnje kolo protiv Lokomotive kada može izbjeći ispadanje.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo