Redknapp u velikom strahu zbog Luke Modrića!

Menadžer Tottenhama Harry Redknap priznao je da se, kako se bliži ljetni prijelazni rok, sve više boji gubitka hrvatskog nogometnog reprezentativca, 'dirigenta' veznog reda Spursa Luke Modrića.

31.3.2012.
10:24
VOYO logo

Hrvatski je nogometaš prošloga ljeta doslovno bio prisiljen ostati na White Hart Laneu, a sada ga predsjednik Tottenhama Daniel Levy želi vezati za klub novim ugovorom.

No, kako je i budućnost Redknappa u klubu neizvjesna, a Spursima bi mogla izmaći Liga prvaka, Modrić je sve dalje od opcije ostanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da mu netko ponudi 200 tisuća funti tjedne plaće, vjerojatno bi ga zainteresirao. Samo Luka zna što on želi, a mi ga moramo zadržati ovdje", rekao je Redknapp. Prvi u redu za kupovinu našeg igrača stoji Roberto Mancini, menadžer Manchester Cityja, koji je nedavno izrazio veliko divljenje za sposobnosti i vještine omalenog veznjaka. "Luka Modrić je izvanserijski igrač. On je definitivno jedan od najboljih u Premiershipu. No, gotovo je nemoguće dovesti ga s obzirom da igra za veliki klub koji ga zasigurno ne želi pustiti", rekao je talijanski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo