REAL DONOSI VELIKU ODLUKU: / Modrić poput CR7! Je li za maestra došlo vrijeme najveće slave u klubu?

Image
Foto: AFP/JORGE GUERRERO

Tko će nositi desetku u Realu sljedeće sezone?

17.5.2017.
11:27
AFP/JORGE GUERRERO
VOYO logo

Pita se u srijedu španjolski najčitaniji i jedan od najuglednijih svjetskih sportskih listova Marca. Naime, kako bi se mogao realizirati najavljivani transfer Kolumbijca Jamesa Rodrigueza iz Real Madrida u Manchester United, dres s brojem 10 Kraljeva uskoro će postati slobodan.

Modrić jedno od najlogičnijih odluka

Jedno od najlogičnijih odluka spominje ime hrvatskog nogometnog čarobnjaka Luke Modrića. Marca u svojem tekstu piše kako Modrić već nosi dres s brojem deset u reprezentaciji Hrvatske dok je Marco Asensio nosio taj dres kada je igrao za španjolsku U-19 reprezentaciju na Euru U19 prošle godine. Isco je nosio dres s brojem 22, ali je igrao s desetkom na leđima za španjolsku U-21 reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

No, isto tako, Španjolci ističu i kako bi desetku mogao dobiti ovoljetno neko od zvučnih pojačanja koja će doći na Santiago Bernabeu. To bi moglo biti francusko čudo od djeteta, 18-godišnji Mbappé koji se spominje u kontekstu zvučnog pojačanja europskog prvaka.

Svega osam vlasnika prestižne desetke u Realu

Vrijedi spomenuti kako desetka u Realu i među navijačima ovog slavnog španjolskog kluba ima posebnu težinu. Otkako je Primera uvela da igrači nose brojeve na svojim dresovima u Realu je bilo svega osam 'vlasnika' prestižne desetke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bili su to Michael Laudrup, Clarence Seedorf, Luis Figo, Robinho, Wesley Sneijder, Lassana Diarra, Mesut Özil i James Rodriguez. Prije njih u to društvo spadaju velikani poput Puskasa, Netzera, Hagija, Prosinečkog.

Real ima namjeru od sljedeće desetke napraviti brend koji će biti marketinški isplativ, a za to treba biti nekom zvučno igračko ime u klubu. Tko zna, možda će upravo Luka postati brend poput CR7. LM 10. Što mislite o tome?

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo