SVE JE OBJASNIO / Reakcija koju smo svi čekali. Bjelica odgovorio na Torcidine prijetnje smrću i otkrio zašto nije dao ruku treneru Hajduka

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

On je sada objasnio što se dogodilo između njega i trenera Hajduka

18.10.2021.
15:37
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Trener Osijeka, Nenad Bjelica, gostovao je u emisiji Sport nedjeljom i dao je tom prilikom nekoliko izjava vezanih za incidente na utakmici s Hajdukom na Poljudu. Podsjetimo, na toj su ga utakmici navijači Hajduka žestoko vrijeđali i prijetili mu smrću, a on je odbio pružiti ruku treneru Hajduka, Jensu Gustafssonu.

Nakon što je odbio pozdraviti se sa Šveđaninom, Bjelici su torcidaši vikali "Bjelica Srbine, čakija ti ne gine'', a on je sada objasnio što se dogodilo između njega i trenera Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Tijekom utakmice bio je iznimno agresivan prema meni nakon moje reakcije koja nije imala veze s njim. Zbog toga sam svima na klupi dao ruku, osim njemu… Nakon utakmice s Hajdukom, trebao sam podnijeti izvještaj HNS-u, no nisam to napravio jer nemam nikakve koristi od toga da se Hajduk kazni. Nemam nikakvih problema ni s kim. Nije problem u Gustafssonu, mogao je s druge strane biti i Guardiola. Stvar je vrlo jednostavna, ako me poštuješ i ja ću tebe poštovati. Nema veze tko je s druge strane, predsjednica ili čistačica. S Hajdukom nemam problema, nazvali su me čelnici kluba. Ovo je valjda bio izolirani slučaj, lijepo mi je u Hrvatskoj. Ovo je moja domovina, druge nemam. Više me brine ona čakija nego samo vrijeđanje'', kazao je Bjelica.

Image
PORUKE MRŽNJE S TRIBINA /

Dio Torcide skandirao nakon utakmice: 'Bjelica, Srbine, čakija ti ne gine!'

Image
PORUKE MRŽNJE S TRIBINA /

Dio Torcide skandirao nakon utakmice: 'Bjelica, Srbine, čakija ti ne gine!'

Bjelica vjeruje da su ga možda napali navijači jer je pružio potporu suspendiranom sucu Ivanu Bebeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''To se valjda izgovara u afektu, jer su oni mislili da sam stao u obranu suca Bebeka. Ja nisam birao svoje roditelje, a da sam ih mogao birati, odabrao bih baš ovakve… Ali jako se ružne stvari događaju i u ložama gdje vodeći ljudi izgovaraju ružne stvari. Moramo krenuti od sebe i onda tek očekivati da navijači ne dogovaraju tučnjave. Sportski djelatnici moraju biti primjer ostalima'', rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo