RAKITIĆ NIJE ZASLUŽIO OVAKVO ŠIKANIRANJE: / Trener Barcelone odgovorio na vapaj Vatrenog: 'Osjeća se kao curica?'

Image
Foto: Profimedia
14.11.2019.
10:11
Profimedia
VOYO logo

Prije nekoliko dana hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić izjavom je rastužio onaj senzibilniji dio nogometnog svijeta. Upitali su ga kako se osjeća sada kada ne igra, a on je uzvratio: "Onako kako se moja curica osjeća kada joj se uzme igračka. Tužno. Tako se i ja osjećam. Meni su uzeli loptu i tužan sam".

Rakitić je ove sezone postao tek rezerva za Nizozemca Frenkieja De Jonga, a odigrao je u 16 utakmica tek jednom kao starter. Šikaniran, posjednut na klupu bez da ga itko išta pita, bez da mu itko nudi priliku da se dokaže ili povrati svoje mjesto u momčadi i to sve nakon što je godinama bio član prve momčadi i nakon što je baš trener Ernesto Valverde tvrdio kako bez njega ne može zamisliti sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

28/09/19

PRIMERA DIVISION

GETAFE - BARCELONA

RAKITIC

Cordon Press, Image: 473987680, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Hladan komentar

Danas je priča drugačija, Valverde više ne želi niti spominjati Rakitića, ne želi mu dati šansu, čak ne želi niti s novinarima pričati o njegovu statusu. Na posljednjoj su ga medijskoj konferenciji pitali može li komentirati Rakitićeve izjave da se osjeća tužno jer ne igra, a on je vrlo hladno odgovorio na upit.

"Rakitiću je kao curici kojoj su uzeli igračku? Nemam komentara na te Ivanove riječi", rekao je Valverde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, Rakitić bi Barcelonu trebao napustiti već ove zime, a navodno ima dosta interesa za njegovim usluga pa će i ovoj kalvariji uskoro doći kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo