POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ / Procurili bizarni detalji smrti bivšeg Ajaxova nogometaša. Amputirali mu nogu nakon incidenta na obiteljskom okupljanju

Image
Foto: Profimedia

Lukoki je smrtonosne ozljede zadobio na obiteljskom okupljanju

10.5.2022.
17:46
Profimedia
VOYO logo

U ponedjeljak su nizozemski mediji objavili da je bivši igrač Ajaxa, 29-godišnji Kongoanac Jody Lukoki, preminuo. Tada još mediji nisu naveli koji je uzrok smrti nekada perspektivnog nogometaša, ali danas su neki detalji počeli curiti u javnost.

Prema napisima nizozemskog lista Parool, Lukoki je smrtonosne ozljede zadobio na obiteljskom okupljanju. Obiteljsko okupljanje održalo se u Almereu, a od tamo je Lukoki zaprimljen u bolnicu s teškim ozljedama koje su ga na kraju koštale života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po dolasku u bolnicu liječnici su mu navodno odlučili amputirati nogu koja je bila teško ozlijeđena, ali ne navodi se na koji točno način. Operacija je navodno bila uspješna, ali nakon toga je došlo do komplikacija i Jody je pao u komu i pretrpio je srčani zastoj u ponedjeljak u šest ujutro, a doktori ga nisu spasili.

Image

Policija regije Srednja Nizozemska priopčila je da se incident istražuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Jody Lukoki je bio jedan od većih talenata Ajaxove škole i dospio je u prvu momčad vrlo brzo te je s njima uzeo tri naslova u ligi. Kasnije je igrao za Cambuur, Zwolle, Ludogorec, Yeni Malatyaspor, a zadnji klub mu je bio Twente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo