Procurile slike novog dresa hrvatske nogometne reprezentacije

Slike novog dresa hrvatske nogometne reprezentacije procurile su na internetu. Prvu utakmicu u njemu će odigrati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

14.1.2014.
10:12
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez u ožujku je želio posebno predstaviti novi dres, no slike su već na bespućima interneta. Internetska stranica specijalizirana za izgled nogometnih dresova objavila je kako će Vatreni izgledati na Svjetskom prvenstvu.

Naravno, to je zasad samo pretpostavka jer nitko ne želi službeno potvrditi tu informaciju, ali Todo Sobre Camisetas je poprilično vjerodostojna stranica na kojoj stalno objavljuju nove dresove nogometnih klubova i reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da će na novom dresu dominirati crvena boja. S prednje strane je već više od dva desetljeća prepoznatljiv kvadratičasti izgled, dok će na leđima biti crvena podloga na kojoj će se lakše moći i vidjeti brojevi. Uz to, dres će s unutarnje strane kraj ovratnika imati i poruku – Budi ponosan.

Kako bilo, za službenu potvrdu morat ćemo pričekati ožujak i predstavljanje novog dresa od strane HNS-a, a do tada pogledajte slike na stranici Todo Sobre Camisetas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo