Konačno lijepe vijesti / Poznati detalji mučnog napada na dječaka u dresu Marka Livaje, obitelj pozvana na Poljud!

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Noć uoči utakmice Dinama i Hajduka huligani su napali šestogodišnjeg dječaka u dresu Marka Livaja, a policija je ušla u trag napadačima.

24.5.2022.
12:39
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Večer uoči derbija Dinama i Hajduka, navijači Modrih navodno su napali 9-godišnjeg dječaka u Zagrebu jer je nosio dres Marka Livaje.Dječak je hodao gradom u društvu brata i nećaka, a u jednom trenutku je naišao na skupinu huligana koji su mu skinuli dres i rasplakali ga.

Naime, noć uoči utakmice nećak dječakovog oca izveo je braću Niku i Franju u šetnju. U jednom trenutku pred njima se zaustavio automobil iz kojeg su izašla četiri Bad Blue Boysa koji su stvorili neugodnu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STRAŠNO /

Veliki incident u Zagrebu: Bad Blue Boysi napali dječaka (9) u dresu Marka Livaje

Image
STRAŠNO /

Veliki incident u Zagrebu: Bad Blue Boysi napali dječaka (9) u dresu Marka Livaje

Dječakov otac, Dražen Bošković, otkrio je detalje ovog mučnog incidenta u razgovoru za Večernji list: "Nećak me zvao uplakan nakon incidenta. Napadači su se predstavili kao Bad Blue Boysi. Govorili su im da koji k***c dijete ima šetati Zagrebom u Hajdukovom dresu i zatim su s mog Nike isti dres skinuli, njega ostavili gologa i odvezli se."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija ozbiljno shvatila incident

Ubrzo nakon incidenta obitelj je prijavila incident zagrebačkoj policiji, koja se brže-bolje primila posla. U postaju je pozvana dječakova majka, a oni su ubrzo identificirali napadača.

"Policija je jučer zvala moju ženu kazavši joj da dođe u postaju. Tamo su joj uručili dres koji je otet Niki. Policija je također pokazala fotografije napadača kojeg su identificirali s fotografija i snimki te joj potvrdili da će dalje u ovom slučaju postupati DORH kada se utvrdi točno biće ostvarenog kaznenog djela," komentira Bošković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Dražen Bošković navijač je zagrebačkog Dinama I trenutno boravi u Zadru.

"Vidio sam komentare na internetu. Ljudi kažu da je ovo izmišljena priča. Pitaju se kako ja mogu biti navijač Dinama, a moj Niko navijač Hajduka. Eto sve je moguće. Zar to nije lijepo? Zar to nisu hrvatski klubovi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča s lijepim krajem

Hajduk nije skrenuo oči nakon incidenta i brzo su stupili u kontakt s Boškovićem. Marko Livaja poklonit će šestogodišnjem dječaku dres u kojem je igrao posljednje kolo 1. HNL, baš protiv Dinama.

To će učiniti već u četvrtak, kada se na Poljudu igra finale hrvatskog Kupa između Hajduka i Rijeke. Na utakmicu je pozvana cijela obitelj, pa će tako i otac Bošković, kao navijač Dinama, uživati u susretu. Istovremeno, njegov Niko će imati sjećanje za cijeli život - upoznati će Livaju i dobiti dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo