NAŠAO SE NA UDARU / Potpuno je šokirao jadnu djevojku, pogledajte što je Cristiano napravio i navukao bijes navijača: 'Messi to nikad ne bi napravio'

Image

Manchester United je svladao Šerif 2:0, a Cristiano Ronaldo je postigao prvi pogodak ove sezone

16.9.2022.
8:41
VOYO logo

Manchester United je u četvrtak navečer upisao prvu pobjedu u Europa ligi ove sezone. Slavili su u gostima kod moldavskog Šerifa rezultatom 2:0, a prvu pobjedu Englezima donijeli su Jadon Sancho i Cristiano Ronaldo, kojem je to bio prvi pogodak u ovoj sezoni. Portugalska superzvijezda bila je precizna s bijele točke u 39. minuti susreta.

Image
ČUDAK SVJETSKE KLASE /

Haaland ima vjerojatno najbizarniji nogometni san koji možete zamisliti i svi bi ga se trebali bojati

Image
ČUDAK SVJETSKE KLASE /

Haaland ima vjerojatno najbizarniji nogometni san koji možete zamisliti i svi bi ga se trebali bojati

Svima je jasno da Cristianu ne cvatu ruže ove sezone: Htio je napustiti Manchester United, ali to na kraju nije uspio, iako ga je njegov menadžer Jorge Mendes nudio mnogim velikanima. Nije napustio United te je pao u nemilost novog trenera, Erika ten Haga. Otkako je nizozemski stručnjak preselio Ronalda i Maguirea na klupu, United je proigrao i nakon dva uvodna poraza u Premier ligi, upisali su četiri pobjede za redom, uključujući i one nad Liverpoolom i Arsenalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Cristiano je dobio priliku u Europa ligi te ju je iskoristio na najbolji mogući način zabivši pogodak.

Image
Foto: Profimedia

'To Messi ne bi napravio'

No, nakon susreta nije se pričalo o njegovoj predstavi na terenu. Mnogi su svjetski mediji izdvojili trenutak s kraja prvog poluvremena, kada su igrači Uniteda krenuli prema svlačionici. S obzirom na to da je stalno pod budnim okom javnosti, kamerama nije promakla situacija u kojoj se našao Portugalac. Naime, članica liječničkog tima zamolila ga je za fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo se odbio fotografirati, samo je rukom dodirnuo djevojku i nastavio prema svlačionici. Obožavatelji su na društvenim mrežama poludjeli te su pisali svakakve ružne stvari o Portugalcu. Neki su išli toliko daleko da su ga čak i ovdje usporedili s Lionelom Messijem, pa je tako jedan navijač napisao: "Messi to nikada ne bi napravio, Ronaldo za mene nije najbolji ikada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, mnogi ne razmišljaju o tome kakav je Cristiano imao dan. Možda čovjeku stvarno nije bilo do fotografiranja, a možda jednostavno nije shvatio što djevojka želi od njega. Bilo kako bilo, naišao je na lavinu kritika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo